Over Zaansch Faam

Bij Zaansch Faam vind je een mix van vintage meubels, lampen, serviesgoed gecombineerd met splinternieuwe producten en een vleugje Scandinavië.

Ten minste 1x per jaar reis ik af naar het hoge noorden om mooie vintage spullen te zoeken voor in de winkel en in de webshop, daar is alles nét even anders dan wat je in Nederland kan vinden.

Alle spullen zijn met zorg uitgezocht en hebben als belangrijkste criterium dat ze een hoog ‘Feelgood’ karakter hebben. Ik ga regelmatig op zoek naar nieuwe producten waardoor het assortiment steeds wisselend is.

Zaansch Faam is een éénmanszaak waar een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Wanneer je een bestelling plaatst pak ik deze met veel zorg in en we verzenden twee keer per week, meestal op woensdag en vrijdag. Je mag me altijd mailen met vragen, al gaat het over het inpakken van een cadeautje. Omdat ik ook in de winkel sta is het onmogelijk om telefonisch bereikbaar te zijn, daarom zorg ik ervoor dat ik de mail goed in de gaten houd en hier zo snel mogelijk op reageer.

Je vindt Zaansch Faam ook offline, op de Westzijde 132 in Zaandam. De winkel is open van woensdag t/m vrijdag van 11:00-17:00 en op zaterdag van 10:00-17:00. In de winkel staan nóg veel meer spullen dan in de webshop, dus kom zeker een keertje langs als de stijl van Zaansch Faam jou aanspreekt.

Veel shopplezier!

Willemien Beudeker

Eigenaar van Zaansch Faam

2 replies on “Over Zaansch Faam

 • Hartwig van Balen Blanken

  Beste, ik heb zojuist bestelling 36092 geplaatst. Een digitale kadobon. Nu krijg ik een link met een PostNL bezorg link, maar ik mag toch aangenemen dat als ik een digitale kadobon bestel, dat deze via de mail wordt aangeleverd.

  mvg, Hartwig van Balen Blanken tel: 06-29928394

  Beantwoorden
  • Willemien

   Beste Hartwig,

   Oh daar gaat even iets niet helemaal goed. De digitale cadeaubon wordt inderdaad niet verstuurd maar beland gewoon in de mailbox. Bedankt voor deze info, daar gaan we wat aan doen!

   Beantwoorden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *